Over ons

In 2002 heb ik, Judith de Groot, buitenschoolse opvang (BSO) Majest opgericht. Als ouder kon ik geen opvang vinden die een leuke huiselijke sfeer uitstraalde, hier ontstond ons idee om het zelf te starten.

Bij BSO Majest staat het kind centraal maar worden de ouders zeker niet vergeten. Wij bieden voor de ouders flexibiliteit en begrip. Voor de kinderen bieden wij een warme kwalitatieve opvang met een huiselijke sfeer. Niets moet, alles mag! Elk kind is uniek en heeft andere behoeften, wij helpen de kinderen bij hun verdere ontwikkeling en de ontdekking van zichzelf. BSO Majest vindt een gezonde levensstijl belangrijk. Hier hoort gezond eten en veel beweging bij.

Wilt u de protocollen en het beleidsplan lezen dan ligt dit ter inzage op de groep.
U kunt het altijd vragen aan de Mentor van u kind of de genen die aanwezig is.
Onze medewerkers
 • Naomi
  Naomi

  Mijn naam is Naomi Jansen en ik woon in Broek in Waterland.

  Ik ben geboren op 16 november 1995. Heb de opleiding Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf gevolgd en in 2016 dit diploma behaald. Sinds Oktober 2016 werk ik als invalkracht bij Majest. Het werk als leidster in de BSO vind ik leuk omdat ik graag met kinderen bezig ben en leuke activiteiten met de kinderen te doen. Zelf ben ik ook creatief en wil dit dan graag aan de kinderen overbrengen om creatieve activiteiten te gaan doen. Dit ook doordat de kinderen dan na zo een drukke lange schooldag even kunnen ontspannen. Verder vind ik de band tussen kind en leidster heel belangrijk en probeer dit dan ook met elk kind te krijgen zodat zij met een glimlach naar de BSO gaan en met een glimlach weer naar huis gaan.

 • Connor
  Connor

  Hoi, ik ben Connor Rikkers, ik ben geboren op 2 september 2001 en kom uit Volendam. Ik ben pedagogisch medewerker gaan studeren omdat ik het leuk vind om met kinderen te werken, en ik vanaf een jonge leeftijd al goed banden kon opbouwen met kinderen.
  Kinderopvang is voor mij een belangrijk deel van de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het dus ook belangrijk om hen zo goed mogelijk te begeleiden en ze veilig en vertrouwt te laten voelen wanneer zij bij ons tijd doorbrengen.

 • Vicky
  Vicky

  Ik ben Vicky ik kom uit het mooie Hoorn, en werk sinds 2022 bij Majest. Ik vindt het erg fijn om kinderen een prettige opvang te geven. Ook vindt ik het erg leuk om activiteiten met de kinderen te doen. Groetjes Vicky.

 • Judith
  Judith

  Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken want kinderen verzorgen en begeleiden is een fantastische dagbesteding. Kinderen zorgen voor een hoop afwisseling en leven in de brouwerij.

 • Sandra
  Sandra

  Ik ben Sandra,
  Woon in Volendam en heb 4 kinderen met mijn man. Ik volg op dit moment ( 2023) een opleiding voor pedagogisch medewerker en werk al een tijd met kinderen en wilde daar ook mijn werk van maken gaan. Ik hoop de kinderen te steunen en te begeleiden waar nodig is.

 • Edith
  Edith

  Hoi allemaal,

  Ik zal mij even voorstellen. Mijn naam is Edith Wante en woon met mijn vier kids en vriend in Edam. Ik ben ondertussen alweer 16 jaar actief als gastouder! Naast drie jaar Agogisch Werk heb ik de opleiding mbo welzijn 2 in the pocket! Ik start na de zomervakantie als groepshulp bij Majest en ga de opleiding mbo welzijn 3 voltooien zodat ik aan de slag kan gaan als pedagogisch medewerker. Mijn motto is dat ieder kind uniek is en zich veilig en vertrouwd moet voelen in zijn of haar omgeving! Als die basis goed zit dan komt de rest vanzelf tot ontplooiing. Ik heb ontzettend veel zin in deze uitdaging en het werken met kinderen is mij op het lijf geschreven.

  Vriendelijke groetjes van Edith Wante.

 • Maud Sier
  Maud Sier

  Hallo, Ik ben Maud Sier, ik woon met mijn vriend in Volendam. Ben geboren op 23 november 1998. September 2017 ben ik begonnen bij Majest als stagiaire. Sinds juni 2018 heb ik mijn diploma en ben ik gaan werken als pedagogisch medewerker bij Majest. Ik vind het werken met kinderen leuk omdat elke dag anders is en je de kinderen helpt en ziet ontwikkelen van 4 jarige kleuter tot 12 jarig schoolkind.

 • Jitske
  Jitske

  Hoi ik ben Jitske Hermanides en ben sinds november 2014 werkzaam bij bso Majest. Ik ben 30 jaar en moeder van een tweeling, twee jongens. Ik vind het heel belangrijk dat kinderen een veilige en gezellige speel omgeving hebben. Waar ze zich optimaal kunnen ontwikkelen en ontplooien. Als leidster ben ik elke dag bezig om te kijken naar de mogelijkheden die ik kan bieden aan elk kind.

 • Ramona
  Ramona

  Hallo allemaal,

  ik ben Ramona Stevens, ik woon in Volendam samen met mijn man en 3 kinderen.
  Wat ik belangrijk vind in mijn werkveld is dat kinderen zich thuis, veilig en vertrouwd moeten voelen. Lekker spelen en knutselen zodat de kinderen voldaan met een lach weer naar huis gaan aan het eind van de dag.

  Groetjes Ramona!

Oudercommissie

Oudercommissie

BSO Majest heeft een oudercommissie. De oudercommissie heeft een belangrijke taak bij Majest. De oudercommissie draagt er zorg voor dat de belangen van de ouders en kinderen worden behartigt en geeft de directie adviezen over de mogelijkheden om de kwaliteit te verbeteren. Op deze manier kan de oudercommissie de verbindende schakel zijn tussen ouders en Majest.

Beide vestigingen (Volendam en Edam) hebben 2 ouders die lid zijn van de oudercommissie. U kunt contact opnemen met de oudercommissie via email adres oudercommissie@bsomajest.nl.

Wilt u een bijdrage leveren in de oudercommissie van Majest, meldt u dan aan bij Judith de Groot via e-mailadres: judithdegroot@ziggo.nl.

Werkwijze

De Oudercommissie bestaat uit minimaal twee ouders en maximaal 4 ouders van de kinderen die op de buitenschoolse opvang worden opgevangen. De oudercommissie vergadert 2 keer per jaar bij Majest. De oudercommissie bepaalt zelf haar werkwijze (Wk art 58 lid 4) en legt deze schriftelijk vast in het reglement. Het reglement bevat geen regels die in strijd zijn met hetgeen de Wet kinderopvang bepaalt.

De houder stelt de oudercommissies conform Wk art 60 lid 1 in de gelegenheid advies uit te brengen.

Klachtenprocedure

De klachtenprocedure voor klachten BSO Majest bestaat uit 4 stappen:

1

Bespreekbaar maken

Als u ergens ontevreden over bent of een klacht heeft, kunt u dit met de pedagogisch medewerker op de BSO bespreken. Hij/zij zal proberen uw probleem zo snel mogelijk op te lossen. U mag ook ten aller tijden meteen naar de onafhankelijke externe klachtencommissie gaan, meer informatie zie: Stap 4 – Externe Klachtencommissie.

2

Gesprek met leidinggevende:

Komt u er met betreffende pedagogisch medewerker niet uit, dan kunt u zich wenden tot Judith.

3

Interne klachtenregeling:

Is uw klacht na dit gesprek niet opgelost, dan kunt u een klacht indienen. Maak hiervoor gebruik van ons klachtenformulier.

4

Externe klachtencommissie:

Bent u niet tevreden over de afhandeling van de klacht dan kunt u ten aller tijden terecht bij het klachtenloket kinderopvang.

Bekijk hier de brochure.

Werken bij BSO

We hebben op dit moment geen openstaande vacatures.

Pedagogisch beleidsplan