Lekker & Gezond eten!

Hoe moet u het allemaal regelen……. Een drukke baan, zorgen dat er elke dag een gezonde maaltijd op tafel staat. De kinderen brengen  en halen van sportclubs of muzieklessen. WIJ DENKEN GRAAG MET U MEE!!

Wij bieden de mogelijkheid dat uw kind tegen 17.00 uur kan mee eten met een gezonde warme maaltijd. Deze maaltijden worden door ons zelf bereid zodat we erop toe kunnen zien dat het zo gezond en vers mogelijk is. Wij houden rekening met allergieën en eetgewoontes zoals vegetarisch waneer dit van toepassing is, en ook houden we rekening  met de kinderen die eerst naar sportclubs gaan die krijgen na dat wij ze opgehaald hebben alsnog een  gezonde warme maaltijd.

De maaltijden variëren van aardappelen, groente en vlees tot pastagerechten. Er wordt gebruik gemaakt van vis, rundvlees of kip, of een ei.

Op de buitenschoolse opvang worden uiteraard kinderen van verschillende leeftijden opgevangen. Wij houden per leeftijd rekening met de hoeveelheden conform de voedingsrichtlijnen van het voedingscentrum.

Ouders vinden het erg prettig als hun kind samen met vriendjes en vriendinnetjes al lekker gegeten heeft op de buitenschoolse opvang. Het geeft rust wanneer ze zelf thuis komen na een drukke werkdag. Er hoeft dan niet gehaast gekookt te worden en ze hebben dan juist alle aandacht voor de kinderen.